Erguvan ter ve idrar söktürür. Böbrek ve böbreküstü faaliyetini sakinleştirir, ağrıyı azaltır, rahatlatır. Mor, lila, pembe tonları arasındaki rengi de Türk mutfağında salatalara renk ve lezzet vermek için tercih edilmiştir. Kullanılışı: 1 bardak suya, 10-20 gr ufalanmış kök, kabuk veya yaprak konur, 10 dk kaynatılır, günde 2-3 bardak içilir. Kök, dal kabuğu veya yapraklar toz haline…
--
--
---
loading...
---.---
http://naturlebens.com/kas-agrilarina-uykunun-ve-dinlenme-etkisi/
http://www.bitkiveinsan.com/hurma-kisirlik-icin-ilahi-sifadir/
http://faydaliyasam.com/ceviz-kabugu-suyu-dis-tartarlarina-karsi-faydalidir/
http://www.enerjistmasor.com/parmak-basinc-masaci-akupunktur-vucuda-faydalidir/
http://www.humancurative.com/zemzem-suyu-genclestirir/
Bilgi kaynaklarımız:
www.google.com
www.faydaliyasam.com
www.naturlebens.com
www.humancurative.com
www.bitkiveinsan.com
www.enerjistmasor.com
.
---
---
---
---
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder